Søk
  • HR Gruppen

En prat med Sticos

HR Gruppen Midt-Norge har i april 2019 samarbeidet og bistått Sticos med rekruttering av to nye rådgivere til fagavdelingen. I den forbindelse har vi tatt en prat med avdelingsleder for fagavdelingen, Kai Runar Bang, om erfaringer og innsiden av Sticos.

Kai Runar er avdelingsleder for 30 fagspesialister i Sticos og ansvarlig for et av Trondheims større tverrfaglige ekspertmiljøer. Vi spurte han om hvilke verdier som er de viktigste hos Sticos. Til svar fikk vi at det er å gi trygghet og smarte løsninger til kundene.


- Kundene er jo de vi er til for og akkurat dette minner vi oss selv på hver eneste dag. I tillegg er en typisk «Sticoser» frampå, tydelig, raus og solid. Hos oss har vi en delings- og tillitskultur og vi forplikter oss mer til hverandre kollegialt i fagteamene enn til lederne våre. Vi har en flat organisasjonsstruktur. Kolleger blir verdsatt og bonuser utbetales med like store andeler til ansatte uavhengig av rolle og ansvar.- Jeg ble avdelingsleder her i 2018. Litt kuriøst sagt, så har jeg aldri båret flere kopper og servert mer kaffe enn året som har gått. Tilrettelegging for ansatte er fundamentalt viktig for ledelse i Sticos. Min tilretteleggende rolle for fagekspertene i avdelingen er en viktig del av hverdagen min og viktig for sjela i huset her. Dette med å være til for andre, er forresten gjennomgående i hele organisasjonen og er ifølge Kai Runar resepten bak de gode resultatene og veksten dette selskapet presterer år for år. Det skaper et sterkt samhold og en stolthet på egne og kollegers vegne.

Avslutningsvis lurer vi på hva sticosene feirer og får til svar at det er mye feiring og kake. Teamsuksesser, prosjektsuksesser, nysatsninger og eksperimenter feires i tillegg til tradisjoner som for eksempel årlige reiser sammen. HR Gruppen takker så mye for et givende samarbeidsoppdrag og ønsker lykke til med nyansettelsene!

15 visninger0 kommentarer

© 2019 HR Gruppen Midt-Norge AS

post@hrgruppen.net   |   Powerhouse Brattørkaia 17A, 7010 Trondheim

  • Linkedin - Hvit Circle
  • Facebook - Hvit Circle