Søk
  • HR Gruppen

World Search Group Scandinavia - en del av HR Gruppen

HR Gruppen Midt-Norge har inngått avtale om kjøp av samtlige aksjer i selskapet World Search Group Scandinavia International AS (WSGS). Det inkluderer kontorene i Oslo, Gøteborg og Malmø, samt tilgang til et stort nettverk av samarbeidspartnere i Europa.


Kåre Ovesen, daglig leder i HR Gruppen, forklarer hvorfor selskapet har valgt å gjøre dette.


- Flere av våre kunder har lokasjoner i øvrige skandinaviske land. I tillegg bistår vi en rekke bedrifter som ønsker å etablere seg internasjonalt. Dette gjør at det er naturlig for oss å knytte til oss et godt nettverk av kontorer og konsulenter utenfor de norske landegrensene, som WSGS representerer.


Hva er WSGS? World Search Group Scandinavia er et nettverk av erfarne rekrutterere med spesialområde å finne lederkandidater og spesialister til bedrifter og konserner i store deler av Europa. Slike søk- og rekrutteringsprosesser er som oftest "stille" prosesser uten utlysning. WSGS har lengst fartstid av alle dagens aktører som jobber med dette nasjonalt. Nettverket har rekruttert en rekke toppledere til norsk og skandinavisk næringsliv gjennom mange år.


Nye muligheter med HR Gruppen Med overtakelsen av WSGS får bedrifter som ønsker å etablere seg i andre land, EN samarbeidspartner som er med hele veien. Gode kandidater som har registrert seg hos oss, vil også lettere kunne bli vurdert for spennende oppgaver internasjonalt.


Les mer om WSGS her >>

55 visninger0 kommentarer

© 2019 HR Gruppen Midt-Norge AS

post@hrgruppen.net   |   Powerhouse Brattørkaia 17A, 7010 Trondheim

  • Linkedin - Hvit Circle
  • Facebook - Hvit Circle