Om oss​

Vi tilbyr tjenester innen rekruttering, søk og utvelgelse, organisasjonsutvikling, onboarding, styringsstøtte, restrukturering, utplassering og management for hire. Vår omfattende erfaring og et stort nettverk gjør oss i stand til å bistå bedrifter, ledere og eiere med lønnsom forretningsutvikling og gode endringsprosesser.

Vi bistår bedrifter og kandidater over hele Norge og Skandinavia.​

Vi fokuserer på å sikre at bedrifter og folk lykkes i å ta fremskrittet.

Kåre Ovesen

Kåre Ovesen er sertifisert rekrutterer hos DNV-GL, og jobber hovedsakelig med Executive Search, Rekruttering, Lederstøtte og Karriereveileding. Han har en MBA i Strategisk Ledelse fra NHH i Bergen, og utdannelse innen Økonom og Markedsføring. Han har lang og omfattende ledererfaring fra selskaper som Alcatel, Nexans og Ahlsell. Han har også hatt ledende posisjoner hos større transportselskaper.

​​​

Mobil: +47 905 25 300 | kaare@hrgruppen.net

Bjarne Steinlein

Bjarne Steinlein har bakgrunn innenfor Produksjon og Logistikk. Han startet sin profesjonelle karriere som Innkjøpssjef hos T. Smedegård AS og deretter, formann for Ventilationsforeningens Fællesindkøb hos Moldow AS.

Senere Logistikksjef hos HTH og CEO for HTH Norge AS. Fra 1986 har han hatt posisjoner som CEO for Ward Howel International AS Norge og partner i World Search Group Scandinavia. Han har lang erfaring med Executive Search for noen av Skandinavias største selskaper.

​​​

Mobil: +47 930 48638 | bjarne@steinlein.dk

Torben Løvdal

Torben Løvdal har gjennom 25 års erfaring tilegnet seg bred kompetanse innenfor salg og ledelse, spesielt innen retail-relaterte virksomheter. Her har han jobbet med strategi, forretningsutvikling, organisasjonsutvikling og konsept/produktutvikling. Hans erfaring er fra større danske og internasjonale virksomheter, hvor han har innehatt stillinger som salgsdirektør og CEO, og han har vært del av direksjoner og styrer. I sin karriere har han hatt fokus på å optimalisere resultater på så vel strategisk som operativt nivå, herunder implementering av strategier. Som person er Torben strukturert og resultatorientert, og har et stort nettverk.  Han har vært reserveoffiser og er utdannet Cand.Merc. i internasjonal økonomi fra Handelshøyskolen i Aarhus.

Mobile: +45 302 48852 | tl@wsgs.dk

Stein Tennebø

Stein Tennebø har en ThD i teologi fra UIO, en MBA i Strategisk Ledelse fra NHH i Bergen og Coaching-utdannelse fra DISPUK. Han er i tillegg utdannet som Familieterapeut. Han har over 30 års erfaring som Konsulent/Manager med bred erfaring fra medium/store organisasjoner i både offentlig og privat virksomhet. Han arbeider med Executive Search, Rekruttering, Organisasjonsutvikling og Lederstøtte. Han har også lang erfaring innen Executice Coaching og Endringsprosesser, både Restrukturering og Nedbemanning. 

Mobil: +47 922 96615 | stein.tennebo@tennebo.no

Carl-Erik Bjørkman

Carl Erik Bjørkman har bakgrunn som Entreprenør og Executive Leder, med erfaring fra forskjellige brancher og områder. Hans hovedoppgaver har vært knyttet til roller innenfor Ledelse og Utvikling, bl.a. i Scandinavian Oil & Retail Company og i forskjellige ledende Executive Staffing & Search companies i Sverige. De siste 15 årene har han jobbet med Executive Search. Han er sertifisert og lisensert for Master Management international test og seleksjonsverktøy. Hans bakgrunn og erfaring er relatert til ledelse, utvikling og salgs-markedsføring.

​​

Mobil: +46 708 128384 | calle@trendpartnernordic.se

Dr.Carsten Schwarting

Carsten Schwarting startet sin profesjonelle karriere som konsulent hos McKinsey, videre som Manager hos Daimler og ble styremedlem i Brose Fahrzeugteile. I 1996 begynte han i Egon Zehnder International før han startet sin egen virksomhet innen Executive Search i 2000. Hans profesjonelle fokus har vært evaluering og utvikling av menneskelige resurser. Han gikk inn i World Search Group Scandinavia i 2012.

​​

Mobil: +49 152 34294835| cschwarting@arcor.de

Trenger du vår hjelp?

Vi tilbyr tjenester innen rekruttering, søk og utvelgelse, organisasjonsutvikling, ombordstigning, styringsstøtte, restrukturering, utplassering og ledelse for utleie. 

Vår omfattende ledelseserfaring og nettverk fra en rekke bedrifter og næringer gjør oss i stand til å bistå bedrifter, ledere og eiere med lønnsom forretningsutvikling, effektiv forandring og karriereveiledning. Vi fokuserer på å sikre at bedrifter og folk lykkes i å ta fremskrittet. 

Kunder vil dra nytte av våre verdier - nysgjerrig, sjenerøs og kompetent. Som din foretrukne HR-partner er vi klar til å hjelpe deg!​

​Finn oss i hele Skandinavia

Sammen med Worls Search Group Scandinavia, har vi historie i Norge og resten av Norden tilbake til 1982.

​Du finner oss i

​Oslo

Trondheim

Göteborg

Malmö

​København