Om oss

Vi tilbyr tjenester innen rekruttering, søk og utvelgelse, organisasjonsutvikling, onboarding, styringsstøtte, restrukturering, utplassering og management for hire. Vår omfattende erfaring og et stort nettverk gjør oss i stand til å bistå bedrifter, ledere og eiere med lønnsom forretningsutvikling og gode endringsprosesser.

 

Vi bistår bedrifter og kandidater over hele Norge og Skandinavia.

Vi fokuserer på å sikre at bedrifter og folk lykkes i å ta fremskrittet.

Kåre er sertifisert rekrutterer gjennom DNV-GL, og jobber hovedsaklig med lederstøtte, organisasjonsutvikling, rekruttering og omstilling. Han har en MBA i Strategisk ledelse, Økonomi, Psykologi og Sosiologi.

 

Han har tidligere jobbet som konsulent i Assessit, og har lang ledererfaring blant annet som direktør med ansvar for salg og drift i Alcatel, Nexans og Ahlsell, i tillegg til å ha innehatt flere lederstillinger innen transportnæringen.

Tlf. +47 905 25 300 | kaare@hrgruppen.net

Kåre Ovesen

Partner

 
 

Halvor Dahl

Assosiert partner

Halvor har jobbet med ledelse, lederstøtte og vært Management for hire gjennom de siste 2 år. Han er en erfaren toppleder fra omstilling- og restruktureringsprosesser fra ulike bransjer og organisasjoner. Hovedfokus på forretningsutvikling, fornying og revitalisering, styrearbeid, strategi, kommersialisering, ledelse- og organisasjonsarbeid og ned på operativ drift. Han har tidligere jobbet som daglig leder i Gråkallbanen, OTTS og Nordbohus. Innehatt lederstillinger i NSB, Kongsberg Maritime, Bombardier Transportation og Albert Olsen.

 

Han er Bedriftsøkonom fra Trondheim Økonomiske Høyskole og har lederutdanning fra BI.

Tlf. +47 917 60 609 | halvor@hrguppen.no

© 2019 HR Gruppen Midt-Norge AS

post@hrgruppen.net   |   Powerhouse Brattørkaia 17A, 7010 Trondheim

  • Linkedin - Hvit Circle
  • Facebook - Hvit Circle